Gépkölcsönzés-csak a legjobb helyről

Bármiről is legyen szó, szeretek mindent a legjobb és legmegbízhatóbb helyről beszerezni. Szeretek biztosra menni és ha bevált egy hely, akkor csak onnan vásárlok. Éppen ezért, ha gépkölcsönzésről van szó, akkor már csak egy helyről szoktam ezt megtenni. De ugyanígy van ez az élelmiszerekkel és a különféle szolgáltatásokkal is. Ha egyszer megtapasztalom, hogy megbízhatóak és bármit is veszek az megfelelő minőségű, akkor nehezen váltok. Az élet többi területén is szeretek biztosra menni, éppen ezért döntöttem a Topcégalapítás csapata mellett.

Ők olyan segítséget tudnak nyújtani, amire nekem épp szükségem van. És pontosan olyan minőségben, ahogy azt elvárnánk. Még a cégbejegyzés menetében is tudnak segítséget nyújtani, így ez sem okozhat többé problémát senkinek. Ha gondot okoz számodra a cégbejegyzés vagy a cég megalapítása, akkor keresd őket bizalommal.

Több éves tapasztalattal rendelkeznek, így meg van már a kellő tapasztalatuk, gyakorlatuk és szakmailag is kiemelkedőek. Nekem sokat segítettek az indulásban és később a székhelyszolgáltatást is rájuk bíztam. Ezen a területen már 11 éves tapasztalattal rendelkeznek és még 60 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak. Ez lehetőséget ad arra, hogy valóban a legjobb szolgáltatót tudjuk igénybe venni. Ha nem tetszik az, ahogy dolgoznak, akkor van lehetőséged úgy visszalépni, hogy anyagilag ugyanott legyél. Újlengyelben még iparűzési adó mentes székhelyet is tudnak neked biztosítani. Ez nagyon jól hangzik, viszont mindenképp mérlegelni kell, hogy számodra ez e a legjobb választás.

Ugyanis az iparűzési adó mentes székhely nem feltétlen kell mindenkinek. Kecsegtetően hangzik, hogy nem kell érte úgymond fizetni, viszont a könyvelőddel együtt át tudjátok nézni, hogy milyen költségeid vannak és ennek megfelelően azt is meg tudjátok választani, hogy milyen székhely éri meg neked igazán. Egy cég mellé mindenképp olyan könyvelőt érdemes választani, akiben megbízol és akinek a tanácsára hallgatsz is. Nem kell mindenben egyetérteni, de fontos, hogy tudjatok rendesen beszélni és megértetni egymással az álláspontjaitokat. Ha ez megvan, akkor sokkal könnyebb lesz a közös munka.

Ha felmész az oldalukra, akkor láthatod, hogy nagyon sok információt megosztanak az olvasóikkal és remélhetően a leendő ügyfelükkel is. Ha csak informálódni szeretnél a cégalapítással kapcsolatban, akkor is érdemes felnézni az oldalukra, mert a cégalapítás minden lépéséhez nyújtanak segítséget. Az alapítás pontos menetét is megosztják velünk, így ha bizonytalan vagy még valamiben, akkor akár itt is utána nézhetsz az adott dolognak.

Cégalapítás előtt már ki kell választani a könyvelődet, aki majd remélhetőleg a cég életét végig kíséri. Vele közösen megbeszélitek, hogy milyen adózási lehetőségek vannak és mi az, ami neked a legkedvezőbb, a cégformát is hasonlóképpen alaposan át kell gondolni. Emellett a cégvezetőt is ki kell választani és neki a jutalékát is meg kell határozni. A 20T1041-es nyomtatványról pedig semmiképp sem szabad elfeledkezni. A NAV erre szokott figyelni, hiszen ezt az alapítás napján postán fel kell adni. Ha ez nem történik meg, akkor szép bírságot kaphatunk. Ha valaki azt mondja neked, hogy ez nem is olyan fontos, akkor ne hallgass rájuk. Minden hivatalos irat határidejére figyelni kell, egyik sem elhanyagolható.

Az alapítás előtt még el kell dönteni, hogy mi lesz a cég neve, hol lesz a székhelye, milyen tevékenységei lesznek és a jegyzett tőkét is meg kell állapítani.

A cégalapítást követően pedig két helyre is be kell jelenteni a céget. Az egyik a Kereskedelmi és Iparkamara, ide az alapítást követő 5 napon belül a másik pedig a NAV ide 15 napon belül kell bejelenteni. A helyi önkormányzathoz nem szükséges. Illetve 8 napon belül nyitni kell egy bankszámlát is, ahová elhelyezésre kerül a jegyzett tőke.

Bármelyik szolgáltatásra is legyen szükséged, a Topcégalapítás csapata a legjobbat fogja nyújtani. Kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal is, így a jogszerű eljárás minden esetben meg fog történni. Ha biztosra szeretnél menni és egy megbízható csapattal szeretnél együtt dolgozni, akkor őket érdemes választani. Vágj bele még ma a közös munkába a Topcégalapítás csapatával!