Gépkölcsönzőtől a póló vásárlásig

Mivel édesapám asztalos, a munkája elvégzéséhez sokszor specifikus gépekre van szüksége, amik rendszerint borzasztóan drágák. Szerencsére a mai világban erre is találtak megoldást, még pedig a gépkölcsönzés rendszerét. Ennek az a lényege, hogy nem kell megvásárolni a méregdrága gépeket, hanem lehet kölcsönözni olyantól, aki már rendelkezik ilyennel. Ez sokszor jól jött neki, hiszen az ember nem tud az egyik napról a másikra csak úgy megvenni egy ilyen nagy eszközt. Természetesen édesapámnak vannak saját munkagépei is, de megnyugtató, hogy létezik ez a lehetőség.

Egy alkalommal, mikor a munkájához kellett egy olyan gép, ami nem volt a birtokában, igénybe vette ezt a szolgáltatást. Minden részletet megbeszélt a tulajjal, és a kötött munkaideje miatt abban állapodtak meg, hogy én fogok elmenni az eszközért. Így is történt, elutaztam érte, és amikor odaértem, egy dolog nem kerülte el a figyelmem. A kölcsönbe adó férfi pólója olyan feltűnő és humoros volt, hogy meg kellett kérdeznem, mégis honnan sikerült beszereznie, mert magamnak is szeretnék valami hasonlót.

Jót mosolygott a lelkesedésemen, és elmondta, hogy egy online póló rendelés keretein belül vette. Van egy weboldal, ahonnan már többször szerzett be ruhadarabokat, sőt, ajándéktárgyakat is, és mindig maximálisan elégedett volt azzal, amit kapott. Így történt, hogy végül törzsvásárló lett az internetes áruháznál. Mi tagadás, alig vártam, hogy hazaérjek, és magamnak is megnézzem a bolt kínálatát.

online póló

Az ismerőseim jól tudják, hogy nagyon szeretem a vicces feliratú pólókat, így születésnapra – névnapra rendszeresen kapok néhány darabot. Kész kollekcióm van már belőlük, de mindig elfér néhány új, nem igaz? Emiatt az oldalon hasonló típusú felső után néztem, és meg is találtam azt, ami a tetszésemet leginkább elnyerte. A következő felirat állt rajta: “nem vagyok tökéletes, de tudok nokedlit szaggatni”. Ez sok nőtársam számára ismerős lehet, hiszen egy régi mondás a férfiak között, hogy szép lány, szép lány, de nokedlit tud – e szaggatni? Tehát, hogy jó háziasszony lesz a jelölt vagy sem. Rám egy igen erős kettősség jellemző, hiszen olyan vonásaim vannak, amit sokan túl férfiasnak titulálnak, de nagyon szeretek háziasszonyi szerepben is tetszelegni.

Mivel a kék szín a kedvencem, nem is gondolkodtam sokat rajta, melyiket válasszam. Szerencsére széles a választék méretekben, így nem kell aggódni, ha valaki esetleg nem a megszokott konfekciómérettel rendelkezik. Ha mégsem találnánk el a megfelelő méretet, lehetőség van arra is, hogy visszaküldjük a terméket. Ehhez egy formanyomtatványt kell kitölteni, amely megtalálható a weboldalon. Ez után a futár kijön, és visszaviszi az általunk előzetesen becsomagolt pólót vagy amit rendeltünk. Díj ellenében hozza a megfelelő méretű darabot, és egyúttal visszaviszi a hibásat. Ha szeretnénk elkerülni a plusz költségeket, érdemes méret biztosítást kötni.

A megrendelt pólóm nagyon gyorsan, csupán két munkanap alatt megérkezett arra a címre, amit megadtam a futárszolgálatnak. Pontosan olyan volt a termék, mint amilyen a képen szerepelt, és nagyon jó minőségű volt az anyaga. Ez nekem egy kardinális kérdés, ugyanis a bőröm nem tolerálja a nagy mértékben műszálas anyagú ruhákat. A környezetem ugyan már megszokta tőlem a hasonló jellegű pólókat, mégis mindenki jót derült a feliraton, amikor először látta rajtam. Szerintük nagyon passzol a személyiségemhez. Azt hiszem, elmondhatom, hogy teljes sikert aratott ez a póló!