Gépkölcsönzés és klímatöltés egy napon

Rendszeresen szoktam gépeket kölcsönözni, hiszen nekem ez sokkal jobban megéri. Évente csak pár alkalommal van szükségem kerti gépekre, ezért nem éreztem még szükségesnek azt, hogy vásároljak is egyet. A kölcsönzés sokkal egyszerűbb és így még tárolni sem kell sehol az egyes gépeket. Habár családi házban élek, nincs akkora garázsunk, hogy még pluszban azok is elférjenek.

Évente egyszer az autómat is el szoktam vinni szerelőhöz. A legutóbb Klímatöltésre is sor került, pont azon a napon, amikor egy elektromos kapálógépet is kölcsönöztem. Mostanában a Méta Autószervizbe szoktam vinni a családi autókat. Amikor Budapestre költöztünk, akkor ismerkedtem meg velük. A 19. kerületben van a műhelyük, ezért egészen könnyen megközelíthető helyen vannak.

A metaautoszerviz.hu egy olyan márkafüggetlen autószerviz, ahol a szerelőknek valóban fontos az ügyfeleik igénye. Mindemellett pedig már több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek, így bármilyen problémával is találják szembe magukat , a lehető legjobb megoldással rukkolnak elő.

A Méta Autószerviz csapata halad a korral, ezért modern technikákkal és eszközökkel dolgoznak. Még az árajánlatot is e-mailben küldik el a részedre és ott tudod elfogadni. Fontos számukra az átláthatóság és az egyenesség, ezért semmilyen javítást nem végeznek el anélkül, hogy ne kérdeztek volna meg téged. Ezért is van ez az e-mailes rendszer, hiszen ennek köszönhetően mindenről értesülsz. Így nem érhet meglepetés a szerelés végeztével, amikor fizetésre kerül a sor.

A weboldalon egyébként szintén fel vannak tüntetve az árak, ezért már az időpontfoglalást megelőzően is megtekintheted azokat. Bejelentkezésre két lehetőség van: telefonon vagy pedig a honlapon található foglaló rendszeren keresztül. Az online időpontfoglalás nagy előnye, hogy a nap 24 órájában használható. Ha valamilyen kérdésed lenne, akkor pedig még e-mailt is írhatsz nekik. Igyekeznek minél hamarabb, minden felmerülő kérdésre válaszolni.

Nagyon sokfajta szolgáltatást vállalnak: Klímatöltés, gumicsere és szervizelés, DPF szűrőcsere és tisztítás, kuplung csere/ javítás/ szervizelés, autódiagnosztika és hibakód kiolvasás, fékjavítás és szerviz, fényszóró beállítás, lengéscsillapító és rugó csere, vezérlés javítás stb.

Többfajta szolgáltatást is igénybe vettem már a metaautoszerviz.hu-tól, de a Klímatöltés az egyik legjobb szerintem. Természetesen komoly problémákkal is felkereshetők, hiszen nagy tudással rendelkeznek és nagy tapasztalat van már a hátuk mögött.