Időt lehet spórolni online patikából rendeléssel

Vannak olyan gépek, amik nagyon hasznosak tudnak lenni egy háztartásban, ám olyan drágák, hogy megvenni nemigen érdemes őket. Vagy mert nem használjuk olyan gyakran, hogy vissza is hozzák az árukat, vagy azért, mert egyszerűen egy átlagember nem is tudja magának megengedni. Ekkor tud nagyon hasznos lenni a gépkölcsönzés, ami egy létező szolgáltatás. Én is, amikor a szőnyegeket takarítottam, kölcsönöztem egy vizes kárpittisztító gépet, ami nagyon megkönnyítette a munkám. Vannak ugyan olyan házi praktikák, amikkel lehetséges a szőnyegek otthoni tisztítása is, de az sokkal több idő és energia. Én pedig szeretek inkább ésszel dolgozni, és cserébe egy kicsit többet fizetni, nem pedig a spórolás jegyében egy csomó időt eltölteni olyan dolgokkal, mint a szőnyegtisztítás például szódabikarbónával. Ugyanezen okból már online rendelek minden olyan dolgot is, ami nekem vagy a kisbabámnak szükséges, még pedig a Prevenció Patika oldaláról. Nagyon szeretem ezt a webpatikát, ugyanis a rendelés mindig gyorsan megérkezik, és állandóan kedvező ajánlatokkal próbálják az embert segíteni a pénzmegtakarításban.

A Baba-mama részleg az én helyem, itt termékek széles kínálata várja minden újdonsült édesanyát. Innen rendeltem például a várandós vitaminjaimat is, de cumisüvegektől kezdve a szoptatási kellékekig minden megtaláltam a prevenciopatika.hu-n. Ha bárkinek kérdéses lenne az, hogy ez az online patika megbízható – e vagy sem, annak ajánlom, hogy a honlapon görgessen lejjebb, és ott rá tud kattintani egy ikonra, ami egyenesen az OGYÉI oldalára irányít át minket. Itt meg lehet nézni azoknak az online gyógyszertáraknak a listáját, ahonnan interneten meg lehet rendelni a gyógyszereket, természetesen legálisan. A Prevenció Patika is szerepel ezen a listán, így amikor első alkalommal ezt láttam, minden kételyem eloszlott a megbízhatóságát illetően.

Láttam a legutóbbi vásárlásom alkalmával, hogy a Prevenció Patikát jelölték az év honlapja díjra a 2022-es évben, és egyértelmű volt számomra, hogy támogatom őket a szavazatommal. Hiszen egy nagyon átlátható, felhasználóbarát honlapot sikerült létrehozniuk, ahol szerintem nem sok kérdés merül fel az emberben, hogy mi, hol található. Ha valami miatt mégsem lenne nekünk átlátható valami, akkor az élő chaten keresztül feltehetjük a kérdésünket, és a kollégák válaszolni fognak olyan hamar, ahogyan csak tudnak. Emiatt tehát szerintem ez a patika nem csak a Baba-mamáknak megfelelő, hanem mindenki másnak, akinek fontos az egészsége megőrzése. A belső egészség megőrzése mellett természetesen itt is lehet kapni olyan kozmetikumokat, amelyek arra hivatottak, hogy a külső fiatalságunkat is megőrizhessük. Én egy ideje sokkal nagyobb hangsúlyt fektetek a szépségápolásra, ugyanis a kisbabám születése után nagyon megváltozott a bőröm állapota, és nagyobb támogatást igényelt, mint korábban.

Én a hírlevelükre is feliratkoztam, hogy biztosan ne maradjak le semmi fontos dologról. Máskor ezt nem szoktam megtenni, mert nem szeretem, ha az e-mail fiókomat elárasztják mindenféle hírlevelek, de a Prevenció Patika más, mert nekem az egészség a legfontosabb, és így ebben az esetben kíváncsi vagyok a legújabb ajánlatokra. Nekem annyira bevált ez az online rendelés, hogy a játszótéren azóta rendszeresen ajánlom az anyukáknak ezt az oldalt, hiszen kisbaba mellett mindenhova nehezebb eljutni, mint az átlagembernek. Ezzel pedig lehet egy csomó időt és energiát spórolni, és a kisbabánkat sem kell olyan felesleges fáradalmaknak kitenni, mint mondjuk a gyógyszertárba mászkálás. Ezek miatt a közeljövőben nem tervezek változtatni a Baba-mama dolgok beszerzésén.