Kerámia bevonattal lepem meg a páromat

Nem szeretem a tárgyakat felhalmozni a lakásban. A szükségtelen dolgoktól, amint lehet megszabadulok. Egy elég kicsi lakásban élünk, tehát még jó, hogy ilyen vagyok, különben nem tudnánk mozogni a sok fölösleges kacattól. A különféle gépeket is csak kölcsönözni szoktuk, nem gondolom, hogy érdemes lenne például fúrókat, barkácskellékeket vásárolnunk, ha egy évben kb. csak egyszer vesszük hasznát. Tehát nem vagyok az a nagy vásárlós, gyűjtögetős típus.

El kell mondanom, hogy ezt a vásárláselleneséget sokszor már túlzásba is viszem. Például a minap kitaláltam, hogy el kellene adnunk az autónkat, mivel úgyis olcsóbb Budapesten tömegeközlekedéssel járni. A páromat ezzel az ötletemmel teljesen kiborítottam. Nagyon szereti az autóját, imád vezetni. Érzéketlen és önző voltam, amikor anélkül döntöttem, hogy az ő érzelmeit figyelembe vettem volna

Utólag még bűntudatom is volt, amiért ennyire önző voltam, így eldöntöttem, hogy kárpótolni fogom a barátomat. Régóta beszél már az autó kerámia bevonatról, amire sajnálta költeni a pénzt, ezért nem vette meg. Én azonban elhatároztam, hogy megvásárolom a terméket.

Nem tudtam, hogy honnan lehet effajta autós szereket venni, emiatt az interneten néztem szét. Rövid kutakodás után rátaláltam az olajwebshop.hu internetes oldalra, ahol az autó kerámia bevonat több fajtája is elérhető. Számomra a leginkább szimpatikus a Sonax ProfiLine Kerámia Bevonat CC36 szett volt.  

A weboldalon minden lényeges tudnivalót ismertettek a termékről, ennek köszönhetően egyszerűbb volt a választás. Többek között megtudtam a Sonaxról, hogy üveg keménységű, hosszú távú védelmet biztosít. Emellett kivételes ellenállást ad az UV sugárzással, a vegyi anyagokkal, valamint az agresszív környezeti hatásokkal szemben, mint például a közúti só, a kátrány, az utcai és az ipari szennyeződések. A karosszéria felülete szuper hidrofób védelmet kap, amely szennyeződés taszító hatással rendelkezik. Így kevesebb időt kell szánni a tisztítási folyamatra, ugyanis könnyebben tisztíthatóvá válik a felület. A kerámia bevonattól nem csak csillogó tisztaságú lesz az autó, hanem hihetetlen mély fényt is kap, méghozzá lenyűgöző intenzitással. Megfelelő karbantartás mellett a Sonax ProfiLine Kerámia Bevonat CC36 akár 36 hónapig is védelmet képes nyújtani.

A Sonax egyébként egy német márka, amely az autóápolási termékek területén piacvezetőnek számít. Németországban a Sonax jelenti az autóápolás csúcsát. A termékfejlesztés hatvan éves tapasztalata meghozta az eredményét, ugyanis mára már száz országban megtalálhatóak a gyártó termékei. Ez az infó is csak megerősített abban, hogy nem lehet rossz, ha a Sonaxot választom.

A kerámia bevonat könnyen használható, így a termék a hétköznapi felhasználásra is alkalmas. Az olajwebshop.hu internetes oldalon egy videó által be is van mutatva, hogy milyen egyszerű a kerámia bevonat felvitele. Bárki elvégezheti otthon, nem szükséges szakemberhez fordulni. A párom biztos szívesen vinné fel a kerámia bevonatot az autójára.

A kerámia bevonat ára valóban elég magas, 28.260 forint, de úgy gondolom, hogy a barátom ennyit megérdemel. Ki szeretném fejezni ezzel az ajándékkal a szeretetemet.

Az olajwebshop.hu oldalról megrendelt termékeket futárral küldik ki, de a cég üzletlében is átvehető a termék. Budapesten négy üzlete van a cégnek, szóval ki lehet választani a legközelebbit. Én házhoz fogom rendelni, ugyanis 20.000 forint fölött díjmentesen szállítják ki a termékeket, szóval sokkal egyszerűbb számomra így.

Remélem, hogy a párom értékelni fogja az ajándékomat és valóban fog örülni neki.